Boodschappenlijst – Week 26

Daar is hij dan! De eerste boodschappenlijst. Allereerst loop ik de aanbiedingen door en bedenk ik wat ik ermee kan maken en welke producten we toch wel nodig hebben. Ondanks dat bij mij op kantoor vaak fruit beschikbaar is, neem ik toch liever mijn eigen mee, dat is niet alleen voor mij een kwestie van smaak, maar ook voorkeur en variatie. Elke dag dezelfde appel vind ik nou eenmaal best snel saai worden. Groenten vormen voor ons ook een belangrijk onderdeel van de maaltijd dus die worden vaak ook snel aangevuld. Afhankelijk van de aanbiedingen beslis ik dan of en welk vlees er dan bij kan.

Weekmenu- week 26

Maandag: Mais-Miso soep met knapperige chipolata

Dinsdag: Kabeljauwburgers met avocadocreme

Woensdag: Couscous met lamsworstjes

Donderdag: Drumsticks met gewokte broccoli

Boodschappenlijst – week 26

Groenten&Fruit

 • 2 bakken kersen
 • watermeloen
 • 2 doosjes pluots
 • mango
 • limoen
 • 4 maiskolven
 • komkommer
 • bosje salade-ui
 • 2 avocado’s
 • broccoli
 • witte bonen in tomatensaus
 • kikkererwten
 • zwarte olijven

Vlees&Kaas

 • rund chipolata worstjes
 • kabeljauwburgers
 • lamsworstjes
 • kipdrumsticks
 • kipbraadworst
 • feta

Brood&Pasta’s

 • hamburgerbroodjes
 • couscous

Zuivel

 • Griekse yoghurt

Overigen

 • pindakaas
 • gelatine

One Reply to “Boodschappenlijst – Week 26”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *